lunes, 16 de abril de 2007

Exhaurides les entrades per The Police a Barcelona

N'hi ha molts que s'han quedat "so lonely". En 9 hores s'han esgotat totes les entrades pel concert que farà The Police el dia 27 de setembre a l’Estadi Olímpic.

El ServiCaixa, la centraleta de trucades i el web d’Internet han quedat saturats per l'allau de peticions que des de les sis del matí han fet els fans el grup. A les 3 de la tarda s'ha penjat el cartell d'exhaurit.

El mític grup britànic va anunciar el seu retorn a la darrera cerimònia dels Grammy va fer pública la seva gira que els durà per tots el racons del planeta. El de Barcelona és l’únic concert que faran a la Península Ibèrica i el mateix dia en que s’han posat a la venda les entrades ja ha començat la reventa. L’entrada més barata, a la zona general, costava 68 € i la reventa ja es paga a 150 €, com es pot veure a la secció de ventes de pàgines web com Loquo.

La Caixa ha rebut moltes queixes pel servei de venda i molt fan s’han queixat de manca d’informació i seriositat de l’entitat financera.

Si us heu quedat sense entrada agafeu un paper, poseu-lo en una ampolla i send an SOS to the world. Potser teniu sort ... Jo ja les tinc !

3 comentarios:

Anónimo dijo...

JR! Sóc Torre Valentina, molt d'alcohol, la cançó de la flaca o la de quiero tener tu presenciaaaaa..sóc una empenta i a l'aigua vestit...qui sóc¿?
Felicitats pel blog, a veure si n'aprenc i en faig un..!

JR dijo...

OOOOOOOOOH quin misteri !!!

A l'aigua vestit hi va acabar tothom i l'alcohol tampoc és gaire definitori (tothom en prenia).

Però en dir "vestit" dedueixo que deus ser un home o t'has canviat de sexe, com a mínim?

M'agrada el suspens. Deixa més petjades i et desenmascararé !!

Fins aviat

Nurie dijo...

No tens cap consideració pels pobres desgraciats que s'han quedat sense concert!
I pensar que hi ha molta gent que ha comprat entrades per fer negoci... ai ai ai